Algemeen

Hendrick’s Fest is een kleinschalig festival waarbij muziek, bier en spijs samen komen. Het idee is ontstaan vanuit Hendrick’s Pub met Daan en Thomas van KT Events.
De volgende edities van Hendrick’s Fest zijn op zaterdag 26 augustus 2023 & zondag 27 augustus 2023.
Hendrick’s Fest is dit jaar op een nieuwe locatie, namelijk in het prachtige Europapark in Kerk & Zanen. Bij aankomst volg je vanzelf de borden ENTREE.
De minimum leeftijd voor Hendricks’ Fest is 18 jaar (leeftijd op de dag van het festival). Iedere bezoeker is verplicht om een geldig legitimatiebewijs bij zich te dragen en op verzoek te tonen.

Het festival

Beide dagen gaan de deuren van het terrein om 14:00 uur open.
Op zaterdag is Hendrick’s Fest tot 23:00, op zondag is Hendrick’s Fest tot 22:00!
Op het festival kan alleen met munten worden betaald. Deze munten kan je kopen via PIN of cash bij de muntenkassa’s. Ze bevinden zich direct na het betreden van het terrein.
Voor speciale diëten en allergieën (Bijv. glutenallergie) geldt dat u zelf uw eten en/of drinken mee mag nemen indien u hiervoor een doktersverklaring kunt laten zien. Voor de rest is het niet toegestaan en bieden wij een zeer gevarieerd aanbod van eten en drinken op het festival.
Het is toegestaan om je (digitale) camera mee te nemen. Professionele apparatuur voor foto’s en video’s is niet toegestaan.
Hendrick’s Fest is goed toegankelijk in een rolstoel. Alle toegangspaden zijn geasfalteerd, het terrein zelf is een groot grasveld. Bij hevige regenval kan er op sommige plekken wel drassigheid ontstaan. Neem voor meer informatie even contact op via info@hendricksfest.nl

Tickets

Tickets voor Hendrick’s Fest koop je alleen via onze website.
Tixxy doet de volledige afhandeling van onze tickets. Mocht je je ticket kwijt zijn, dan adviseren wij je om contact op te nemen via tickets@hendricksfest.nl
Ja, het is mogelijk om tickets te scannen vanaf een mobiele telefoon. Houd er wel rekening mee dat de internet verbinding niet altijd even stabiel is, dus wij adviseren je om je ticket van tevoren te downloaden op je telefoon.

Reisinfo

Wij adviseren iedereen om lekker op de fiets naar Hendricks Fest te komen. Kom je van buiten Alphen a/d Rijn? Vanaf het NS station in het 5-10 minuten lopen naar het Europapark.
Er is een gratis fietsenstalling aanwezig. Fietsen mogen niet elders worden geparkeerd.
Kom je toch met de auto? Hou er dan rekening mee dat parkeren rondom het Europapark alleen gratis is met een blauwe parkeerschijf. Let op: dit geldt ook voor de parkeergarage van winkelcentrum de Atlas.